El llegat de La Plana

La Plana, una comarca que s’estén en la Comunitat Valenciana, ha sigut testimoni d’innombrables històries. Històries de generacions d’agricultors que han treballat la terra amb passió, dedicació i, sobretot, un amor incondicional pel seu ofici. Entre els seus camps de taronges, fa més de setanta anys, la naturalesa, en colp de sort misteriós i generós, va donar origen a una mutació inesperada: la clemenules. Esta varietat de clementina, que va nàixer en la població de Nules, prompte es guanyaria un lloc en el cor dels habitants de la comarca, convertint-se en un símbol de la seua identitat.

Ara bé, els temps canvien i, amb això, els desafiaments. La citricultura enfronta crisis profundes, i la comarca de la Plana no ha sigut l’excepció. Però enmig de l’adversitat, les comunitats tenen el poder de reescriure el seu destí. Així naix l’Associació per a la posada en valor de la qualitat de la Clemenules de la Plana. Una iniciativa que, més enllà d’una marca o un eslògan, és el reflex de l’esperit de lluita i esperança d’un poble.

“Nuleta” és més que una marca; és una promesa. Una promesa que, darrere de cada clementina, hi ha mans treballadores, famílies senceres que han transmés els seus coneixements de generació en generació. “La Reina de la Plana” no és no més un títol; és un reconeixement a una fruita que, en la seua dolçor i qualitat, tanca l’essència d’una terra i la seua gent. “La Reina de la Casa”ens parla de la importància de consumir producte de proximitat, d’apreciar el que és nostre, de garantir que el llegat continue.

La invitació és clara: en triar una clementina Nuleta, no sols disfrutes d’un sabor inigualable, sinó que et convertixes en part d’una història, d’un moviment, d’un desig de justícia i reconeixement per als qui, amb amor i dedicació, ens brinden el millor de la terra, assegurant un preu just per a ells.

Que este relat arribe a aquells cors que valoren la tradició, que busquen consumir amb consciència i que entenen que, recoltzant al sector primari, no sols garantixen la continuïtat d’una tradició, sinó que també abracen i protegixen la passió i l’esforç de generacions que han fet de la citricultura una forma de vida.

Així, la clementina Nuleta, amb la seua dolçor i sabor, es convertix en el pont entre el passat, el present i un futur més just i prometedor per a la citricultura de la Plana.

No heretem la terra dels nostres pares, l'amprem dels nostres fills

La nostra manera de ser és rica en afecte, orgull i sensibilitat. Mantenim viu un ofici com els d'abans, per això la nostra essència ens fa enorgullir-nos d'on venim, de qui som… pura essència mediterrània per als sentits.

Cultura del sabor

PRODUCTE DE PROXIMITAT
Nuleta és sabor i tendresa, essència especial i naturalesa amable. Cultivem en els nostres camps pura tradició, transmesa de generació en generació.

Portem a la teua la taula un producte excepcional, un trocet del nostre cor i la nostra essència.

  • Soc de casa.
  • Marca d'origen: de l'arbre a la teua taula.
  • Garantim el millor sabor.
  • Seguretat alimentària.
  • Fàcil de pelar: una fruita per a tots.
  • Sabor dolç i sense llavors.