Afortunats d'assaborir el llegat de la nostra terra.

NULETA, LA REINA DE LA CASA
Hola, em diuen Nuleta i soc la Clemenules de la Plana. Soc FRUITA del treball, de l’esfòrç i del l’afecte dels meus agricultors. Arribe a la teua taula com un producte excepcional, aportant un trocet del cor i essència de cadascun dels nostres agricultors, soc naturalesa i artesania.

Descobreix Clemenules

Fem el nostre treball com ens han transmés els nostres avantpassats, de generació en generació, aportant nous coneixements cap a la sostenibilitat.

Fruit del respecte i la tradició

DE L’ARBRE A LA TAULA
Portem cada campanya als supermercats i fruiteries , la millor Clemenules, la Clemenules de la Plana, perquè els consumidors disfruteu en la vostra taula l’alta qualitat que produïm. Treballem per l’agricultura artesanal i sostenible, la de tota la vida, obstinats en recuperar el prestigi del nostre meravellós ofici, ple de vida, gràcies al llegat de milers de famílies.

La comunitat

Som senya d’identitat, frut del nostre esforç

Segell Nuleta: Garantia d’Origen

CAP COM JO, NULETA
Amb molta delicadesa i orgull, els meus agricultors s’esforcen per oferir-vos la fruita més dolça, amb la qual el món sencer s’enorgullisca del patrimoni que creix en la nostra terra. Som símbol d’una cultura i d’una autèntica forma de vida a l’estil mediterrani i per això, el nostre segell de garantia és autèntic. Soc de La Plana, la Comarca on vaig naixer. El meu distintiu acredita un sabor únic, el sabor de Nuleta, L’Autèntica”.